Περιηγηθείτε στο Ξενοδοχείο

Στο Domus Renier πνέει ο αέρας και η πολυτέλεια μιας άλλης εποχής. Η αίθουσα πρωινού με τους γλυπτούς τοίχους και τα βιτρώ παράθυρα αφήνει όσες ακτίνες ήλιου χρειάζονται για να καλημερίσουν τους επισκέπτες. Η εσωτερική αυλή είναι το ιδανικό απογευματινό καθιστικό για ανάγνωση ή για ένα δροσερό κοκτέιλ.

Διαθέτει 9 δωμάτια και σουίτες, όλα διαφορετικά μεταξύ τους, τα περισσότερα με θέα τον αιγυπτιακό φάρο. Όλα «ντυμένα» με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα και διακοσμημένα με αντικείμενα μοναδικής αξίας. Κάποια έχουν ζωγραφιστά ταβάνια που συνάπτονται με την κρητική αναγεννησιακή περίοδο του κτιρίου. Όλα εξοπλισμένα με γνώμονα την άνεση, την πολυτέλεια και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Στο Domus Renier ο χρόνος αποκτά άλλη διάσταση. Μην παραξενευτείτε αν, ατενίζοντας το φάρο μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, πιάσετε τον εαυτό σας να περιμένει το πλοίο από τη Γαληνοτάτη να φανεί στον ορίζοντα.

Οι επισκέπτες μας

O Ηomo Universalis, ο ιδανικός άνθρωπος της Αναγέννησης, ταξιδεύει παντού αλλά δεν βλέπει τα ίδια, δεν νιώθει τα ίδια, δεν έχει τις ίδιες εμπειρίες με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες. Η όρασή του αναζητά το μοναδικό και ικανοποιείται μόνο με την αυθεντικότητα. Ψάχνει τη σύνδεση των τόπων με το παρελθόν τους, γιατί τροφοδοτείται μέσα από τη διαδρομή της ανθρώπινης ιστορίας. Αναζητά την ομορφιά στη λεπτομέρεια και ξεκουράζεται ψυχή τε και σώματι σε ένα περιβάλλον αρμονίας.

“Η γλώσσα της τέχνης έχει θεϊκή καταγωγή και μόνο οι εκλεκτοί την κατανοούν.”
- El Greco