ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ DOMUS RENIER

Το Domus Renier Boutique Hotel είναι το όνειρο που κάθε επισκέπτης της πόλης θα ήθελε να ζήσει. Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της ενετικής περιόδου των Χανίων, στενά δεμένο με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της: τους Renier, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ευγενών της Βενετίας, που έζησαν σ’ αυτό εδώ το κτίριο.

Το κεντρικό κτίριο του Μεγάρου Renier, που κάποτε δέσποζε στο Ενετικό Λιμάνι, είναι σήμερα το Domus Renier Boutique Hotel. Ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα που, έπειτα από πολλές δεκαετίες σιωπής, στέκεται και πάλι υπέρλαμπρο στο πιο κεντρικό σημείο της παλιάς πόλης των Χανίων, συνεχίζοντας τον αιώνιο διάλογό του με την ιστορία.

ENTER DOMUS

Ακολουθήστε μας

Περιοχή

Τα Χανιά είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Κρήτης και πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφερειακής ενότητας. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, περίπου 60 χιλιόμετρα (37 μίλια) δυτικά του Ρεθύμνου και 135 χιλιόμετρα (84 μίλια) δυτικά του Ηρακλείου.

Η πόλη των Χανίων, γνωστή ως «Βενετία της Ανατολής», είναι χωρισμένη σε δύο μέρη: την παλιά πόλη και τη μεγαλύτερη σύγχρονη πόλη ...

Διαβάστε περισσότερα »